طرز تهیه سوربت لیمو ترش و کاملا شیرین

گاهی اوقات هر چه دستور پخت ساده تر باشد، طعم آن بیشتر است. این دستور غذا فقط سه ماده را می خواهد و هنوز طعم بسیار خوشمزه ای دارد. من همیشه لیموهای ارگانیک را می خرم مخصوصاً هنگام استفاده از پوست. این خوراکی نه تنها برای روزهای گرم تابستان عالی است، بلکه آب لیمو نیز سیستم ایمنی را با سطوح بالای ویتامین C در فصل آنفولانزا در فصل زمستان تقویت می کند. قبل از انتقال در بستنی از بستنی ساز، ظرف را حتما سرد کنید. اگر وقت کافی برای بستنی ساز ندارید، می توانید مخلوط لیمو را در یک بستنی ساز فوری پر کنید تا یک خوراکی شیرین سریع بگیرید.

برای خرید لیمو محلی میناب تازه و درجه ۱  از این سایت اینجا را کلیک کنید.

 

5 فنجان درست می کند

 

عناصر

1 فنجان عسل

3 فنجان آب صاف شده

1 فنجان آب لیموی تازه فشرده

 

متناوبا، از سوی دیگر:

اگر شربت عسل ساده من را در دسترس دارید، می توانید از 2 فنجان از آن استفاده کنید و آن را با 2 فنجان آب و 1 فنجان آب لیموی تازه مخلوط کنید.

 

اختیاری: پوست لیمو برای تزئین

 

ابزار:

بستنی ساز

ظرف شیشه ای قابل آب بندی

 

دستورالعمل ها

ظرف شیشه ای خالی را داخل فریزر قرار دهید.

 

عسل و 1 فنجان آب را به یک قابلمه متوسط ​​اضافه کنید و حرارت دهید تا عسل کاملا حل شود. دمای اتاق رو خنک کنیم.

 

دو فنجان آب سرد و آب لیمو را به مخلوط عسل اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.

 

مخلوط را در بستنی ساز بریزید و دستورالعمل های دستگاه خود را دنبال کنید.

 

شربت را به ظرف شیشه ای اضافه کنید. روی درب قرار داده و یک شبه فریز کنید.

 

با پوست لیمو تزئین کنید.